Skrivarfredag

Idag – liksom alla fredagar – är min alldeles egna dag för att spinna vidare på min nya historia. Hela dagen har jag haft en dialog med en av mina något motsträviga personer och jag hoppas att det till slut blir jag som får det sista ordet. Han fick kliva ur den förra boken och sitta på Avbytarbänken (en plats där jag sparar användbar men hittills oanvänd text) och nu ska han få träda in i handlingen igen. Fast på ett annorlunda sätt än om han varit med i den förra. Jag ska ge honom lite tid att vänja sig vid att det till syvende och sist är jag som bestämmer. Samtidigt är det väl bäst att jag är lyhörd och kanske inte låter honom göra något som känns helt fel för honom. Hmmm … får fundera lite till.

Annonser
Det här inlägget postades i Blogginlägg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skrivarfredag

  1. Åke Sandahl skriver:

    Roligt och bra. Och en snygg sida. Ska kolla upp den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s